Tebrik

Her sene Viyana’da düzenlenen ve bu sene 04 - 09 Nisan tarihleri arasında 27.’si video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Farazi Dava Yarışması’nda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarihi başarısını devam ettiriyor. Geçtiğimiz yıllarda genel rauntları geçip ilk 64 elemelerine kalan ilk ve tek Türk Üniversitesi olma özelliğini elinde bulunduran İstanbul Üniversitesi, tarihinde üçüncü kez 64 elemelerine kalan tek Türk Üniversitesi oldu ve “Eric. E. Bergsten Best Team Orals Honorable Mention” ödülüne layık görüldü.

Üniversitemize bu gururu yaşatan ve tüm bir sene boyunca yarışmaya hazırlanmak için özveri ile çalışan takım üyeleri Ceren Gürel, Emre Can Thomson, Batuhan Muş, Erdem Küçüker, Tuba Akgiray, Tara Hacıoğlu, Fahreddin Eren ile takım koçları Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif Ulusu Karataş, Dr. Öğr. Üyesi Cansu Kaya Kızılırmak, Arş. Gör. Dr. Nafiye Yücedağ, Av. Ali Gören, Av. İpek İnce, Av. Yiğit Acar, Av. Salih Kartal ve Stj. Av. Beyza Ölçer’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dekanlık