Mezuniyet Duyurusu

2021-2022 öğretim yılı  Final sınavları sonucunda sorumlu oldukları tüm derslerden başarılı olup mezun olan öğrencilerimizin, mezuniyet diploma işlemlerini başlatabilmeleri için, bu taleplerini içeren beyanlarını, T.C Kimlik (yabancı öğrenciler için pasaport) ve öğrenci kimlik fotokopilerini hukukogrencisl@istanbul.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.

Mezuniyet diploma işlemleri için başvuru yapan öğrencilerimizin dosyaları, öğretim üyelerince kontrol edilmekte olup, YÖKSİS veri tabanına mezuniyet bilgileri kaydedildikten sonra mezunlarımız, resmi başvurularında kullanmak üzere e-devlet üzerinden Mezuniyet Durum Belgesi alabileceklerdir.

Diplomaların basımı ve teslimi, başvuruların yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Dekanlık