10 Kasım Salı günü 18:30-21:00'da yapılacak Hukuk Yüksek Lisans Fuarı Hakkında

Türkiye-ABD Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki eğitim ve kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu 1949 yılında Türkiye ve ABD arasında imzalanan ikili bir anlaşma ile kurulmuştur ve bütçesi iki ülke hükümetlerinin katkılarıyla sağlanmaktadır.

Fuar ziyaretçileri, her okulun yüksek lisans seviyesinde (LL.M.) başvuru süreçleri, kabul şartları ve program içerikleri hakkında bilgi edinebilecek ve görüşmeler yapabileceklerdir. Lisansüstü eğitimine devam etmek isteyen hukuk öğrencileri ve kariyerini geliştirmek isteyen genç hukukçular bu fuarı ziyaret ederek Amerikan hukuk eğitiminin yüksek lisans seviyesinde sunduğu fırsatlar hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Detaylı bilgi ve kayıt formuna bu siteden ulaşılabilir:   bit.ly/EdUSAEURLLM2020

Fuarda yer alacak Amerikan Üniversiteleri hukuk fakülteleri listesi aşağıdadır:

Boston University School of Law

Cardozo School of Law - Yeshiva University