2-3 Mayıs Prof. Pedro Martinez-Fraga Seminerleri Serisi(Güncellenmiş Metin)

Değerli Öğrencilerimiz,

2 ve 3 Mayıs 2017 tarihlerinde NYU Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Pedro Martinez-Fraga tarafından "Chaos, Order, Certainty and Uncertainty in the Public International Law of Investor-State Arbitration" konulu seminerler serisi verilecektir. Seminerler Amfi 9’da 13:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seminerlerin dili İngilizce’dir. Seminerlerin ikisine de katılım sonunda katılım belgesi verilecektir.

Seminere katılmak isteyen öğrencilerin 28 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00’te Amfi 5’te yapılacak -İngilizce yeterliliğini ölçmeye yönelik- yazılı sınava girmeleri gerekmektedir. Katılımcıların iki günde de, önceden gönderilecek materyallere hazırlanmış olarak gelmeleri beklenmektedir.