2015 LYS GİRİŞLİ OLUP FAKÜLTEMİZİ TERCİH EDENLER İÇİN VERİLECEK BAŞARI BURSLARI

2015 LYS SINAVINA GİRİP FAKÜLTEMİZİ TERCİH EDENLERE VERİLECEK BAŞARI BURSLARI

I-                   LYS’de Türkiye sıralamasında ilk bine girip de Fakültemizi tercih eden öğrencilerimize aşağıda belirtilen iki şekilde ve aynı anda maddi destek sağlanacaktır.

1-) Vedat Ardahan Vakfından; eğitim süreleri boyunca başarılarının devamı halinde  600,00 TL başarı bursu, (Ekim-Haziran/9 Ay)

2-) Tinçel Kültür Vakfından bir defalık 1.850,00 TL başlangıç desteği. Birinci sınıftan sonra başarıları devam edenlere her dönem için 800,00 TL kitap yardımı. (Bu miktar günün koşullarına göre her eğitim ve öğretim yılı başında artırılmaktadır.)

II-       LYS’de Türkiye sıralamasında ilk bin ve bin beş yüz arasına girip de Fakültemizi tercih eden öğrencilerimize;

1-)   Tinçel Kültür Vakfından bir seferlik 1.600,00 TL başlangıç desteği,

2-) Bu öğrencilerimizin ihtiyaç sahibi olmaları halinde Dekanlığımız bünyesindeki Vakıflardan süreli burs alma hakları saklıdır.