2020-2021 Öğretim Yılı 1. Sınıf (Birinci öğretim/ikinci öğretim) öğrencilerimiz için çevrimiçi oryantasyon programı tamamlandı

2020-2021 Öğretim Yılı 1. Sınıf (Birinci öğretim/ikinci öğretim) öğrencilerimiz için çevrimiçi oryantasyon programı Dekanımız Prof.Dr.Ömer EKMEKÇİ’nin Açılış/Hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Fakültemiz Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saibe Oktay ÖZDEMİR’in açılış dersinin ardından, Fakültemiz Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yasemin IŞIKTAÇ “Adalet Duygusu ve Hukuk İçin Önemi” konulu sunumu gerçekleştirmiştir. Fakültemiz Hukuk Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fethi GEDİKLİ’nin “Üniversitemiz ve Fakültemizi Tanıyalım” konulu sunumu sonrası program sona erdi.

Tüm öğrencilerimize 2020-2021 eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

Dekanlık