Ceza Hukuku Genel Hükümler Dersi Final Sınavı Kağıtlarının Gösterim Saat ve Yerleri

Ceza Hukuku Genel Hükümler Final Sınavı Kağıtlarının Gösterimi (İtiraz Eden Öğrenciler İçin)

Öğrenci işlerine dilekçe vermek suretiyle itiraz etmiş olan öğrencilerimiz, e-posta ile bildirim yapmaya gerek olmaksızın, 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü kağıtlarını görebilirler.

Aşağıdaki linkte yer alan listedeki öğrencilerin, listede belirtilen saat ve salonlarda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Öğrenci işlerine dilekçe vermek suretiyle itiraz etmemiş olan öğrencilerimizden kağıdını görmek isteyenlerin isim ve soyisimlerini, okul numaraları ile birlikte 8 Temmuz 2015 Çarşamba saat 17.00’a kadar cezagenel2015@gmail.com adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerin kâğıt gösterimi 9 Temmuz 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek olup kağıt gösterim yerleri ve saatleri e-posta adreslerine gönderilecektir.