Comparative Criminology and Criminal Law International Certificate Program Duyuru

Değerli öğrenciler,

3. sınıflar için seçimlik ders olan “Comparative Criminology and Criminal Law” dersi 2 ve 4. sınıflar için de Doç.Dr. Liane Wörner, Doç.Dr. Pınar Ölçer ve Yrd.Doç.Dr. Tuba Topçuoğlu’nun katılımıyla “Comparative Criminology and Criminal Law International Certificate Program” şeklinde düzenlenecektir.

Sertifika program saatleri 2 ve 4. sınıflar için perşembe günleri 13:15 – 15:15,  3. sınıflar için cuma günleri 10:30 – 12:30’dur.

Sertifika programına devam zorunlu olup sertifikaya hak kazanan öğrencilerden yüksek başarı gösterenler bu dönem sonunda fakültemizde düzenlenecek olan “Law on the Bosphorus International Summer School 2016” akademik programına ücretsiz olarak katılabileceklerdir.

Sertifika programına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 30.01.2017 tarihine kadar comparativeccl@gmail.com adresine öğrenci numaralarını ve hangi sınıfta öğrenim gördüklerini da içeren bir mail göndermeleri gerekmektedir. Sertifika programına kabul için öğrencilerin belirli bir İngilizce seviyesinde olmaları ve 31.01.2017 tarihinde yapılacak olan İngilizce yazılı sınavını geçmeleri gerekmektedir.

Dekanlık