EŞYA HUKUKU ÇİFT NUMARALI ÖRGÜN VE İ.Ö. ÖĞRENCİLERİNDEN ÜÇ DERS SINAVINA GİRECEK OLANLARIN DİKKATİNE

Eşya Hukuku çift numaralı örgün ve İ.Ö. öğrencilerinden üç ders sınavına girecek olanlar için 30 Eylül 2019 Pazartesi günü, saat 13.00'da Mukayeseli Hukuk Enstitüsü dersliğinde bütünleme sınavında yapılan hatalarla ilgili bir ders gerçekleştirilecektir.

Öğrenci sayısının fazlalığı karşısında ve üç ders sınavına girecek öğrencilerimizin sınava daha sağlıklı bir şekilde hazırlanabilmesini sağlamak amacıyla bu dersin sadece üç ders sınavına gireceklere özgü olması planlanmış olup, diğer öğrenciler için Ekim ayı içerisinde daha sonra ilan edilecek bir tarihte ayrı bir ders yapılacaktır. Öğrencilerimizin bu hususu dikkate almaları önemle rica olunur.