FAKÜLTEMİZ DEKANLIĞI’NA BAĞLI VAKIFLARA BURS BAŞVURUSUNDA BULUNAN 2. 3. ve 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

DUYURU

FAKÜLTEMİZ DEKANLIĞI’NA BAĞLI VEDAT ARDAHAN VAKFI, TİNÇEL KÜLTÜR VAKFI, PROF. TAHİR TANER VAKFI, İ.Ü.HUKUK FAKÜLTESİ EĞT. ÖĞR. VE YARD. VAKFI’NA BURS BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

BURS KRİTERLERİNE GÖRE YAPILAN ÖN DEĞERLENDİRMELER SONUCUNDA EKLİ LİSTEDE İSİMLERİ BELİRTİLEN ÖĞRENCİLER 27 EKİM 2014 TARİHİNDE YAPILACAK MÜLAKATA GİRMEYE HAK KAZANMIŞTIR.

MÜLAKATA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN BURS FORMUNDA BEYAN ETTİKLERİ AİLE GELİR DURUMUNU GÖSTERİR BELGELERİNİ (Anne Baba çalışıyor ise; ücret bordrosu, Serbest meslek çalışanları için yıllık gelir vergisi beyannamesi. Emekliler için maaş dekontu, Çiftçiler için çiftçilik belgelerini, Ailenin ikamet ettiği yer kira ise kira ödendiğine dair belge )

MÜLAKATI YAPACAK ÖĞRETİM ÜYESİNE İBRAZ ETMELERİ ZORUNLUDUR.

DEKANLIK

2. Sınıflar Listesi