İdare Hukuku’na İlgili Öğrencilere Yönelik Faaliyetler Hakkında

Sıddık Sami Onar İdare Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından İdare Hukuku’na ilgili öğrencilere yönelik olarak aşağıdaki faaliyetler yürütülecektir. Faaliyetler 09.10.2017 tarihinde başlayacak olup İlgilenen öğrencilerin 06.10.2017 tarihine kadar idarehukuku@istanbul.edu.tr adresine e-posta ile taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Katılımcı sayısı sınırlıdır.
Faaliyet Programı:
Prof. Dr. Aydın Gülan tarafından Cuma günleri saat 15.00 – 16.00 arasında “İdare Hukuku Okumaları”,
Prof. Dr. Melikşah Yasin tarafından Pazartesi günleri saat 13.00 – 15.00 arasında “İdare Hukuku Vaka İncelemeleri” (İdare Hukuku dersini geçmiş öğrenciler için),
Yrd. Doç. Dr. Halit Uyanık tarafından Perşembe günleri saat 13.00 – 15.00 arasında  “İdare Hukuku Karar Okumaları”