İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nün Bahar Yarıyılı ile İlgili Açıklaması

Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz;

2019 - 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.
Açık öğretim ve dijital öğretim imkanları altında sunulamayacak programlar/dersler ve uygulamalı dersler yaz aylarında belirlenecek takvim içinde tamamlanacaktır. Yaz okulunun bitiş tarihleri göz önünde tutularak önümüzdeki yıl eğitim öğretim takvimi belirlenecektir.

Sınavlar ve ilgili diğer konular süreç içerisinde Rektörlüğümüz tarafından değerlendirilecek ve alınan kararlar gecikmeden açıklanacaktır. Bu kararlar lisansüstü öğrencilerimizi de kapsayacaktır.

Hiçbir kaygıya kapılmadan derslerinize odaklanmanızı ve gelişmelerden haberdar olmak için web sayfamızı ve resmi sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyoruz.

Sağlıcakla kalın.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü

Bu yazıyı İstanbul.edu.tr. adresinden görüntülemek için tıklayınız.