MEZUNİYET İÇİN ÜÇ DERS SINAVLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

2019-2020 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SINAVLARI SONUNDA MEZUN OLABİLMEK İÇİN 3 DERS SINAV TARİHLERİ, GÜZ YARIYILI SEÇİMLİK DERSLERİNİN FİNAL ve BÜTÜNLEME SINAVLARI SONUCUNDA 3 DERS SINAVLARINA GİREBİLECEK ÖĞRENCİLERİN SINAVLARININ ÇAKIŞMAMASI AMACIYLA YAPILAN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK SONUCUNDA REVİZE EDİLEREK YENİDEN İLAN EDİLMİŞTİR.

İstanbul Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 24. maddesinin 1. fıkrasının (ç) bendi uyarınca mezuniyet için en fazla üç derse kadar başarısız (FF) dersi bulunan öğrenciler veya bütün derslerden başarılı olmasına rağmen mezuniyet için gerekli AGNO koşulunu sağlayamayan öğrenciler için 3-11 Şubat 2020 tarihleri arasında ‘‘mezuniyet için üç ders sınavı’’ yapılacaktır. Anılan koşulları taşıyan öğrencilerimizin 31 Ocak 2020 tarihine kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

DEKANLIK

MEZUN OLABİLMEK İÇİN 3 DERS SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ