!!!MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!!!

Değerli öğrencilerimiz,

Fakültemiz Mezuniyet Törenimiz;

3 Eylül 2016 tarihinde saat 16.00’da Ön Bahçede yapılacaktır. Katılımın yedi bin kişinin üzerinde olması beklenmektedir. Bu özel gününüzün özelliğine yaraşır biçimde geçmesi için aşağıdaki hususlara riayet edilmesini önemle rica ediyor, sizleri şimdiden kutluyoruz.

1. Törene giriş için Beyazıt Ana Giriş Kapısı kullanılacaktır.

1. Öğrencilerin ve gelen misafirlerin girişleri kontrollü yapılacaktır.

1. Kampüsümüzün park alanının sınırlı olması nedeniyle özel araçlarla gelinmemesi, toplu taşıma araçlarından (tramvay ve metro) faydalanılması rica olunur.

1. Tören nedeniyle Fakültemiz Kütüphanesi hizmet veremeyeceğinden, törene katılmak için kayıt yaptıran öğrenciler dışında kampüse başka Fakülte öğrencileri veya Fakültemizin diğer öğrencileri alınmayacaktır.

1. Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerin grup listeleri aşağıya çıkarılmış olup; grup sorumlusu hocalarınız nezaretinde saat 15.00’da Amfi 1, Amfi 5 ve Amfi 6’da prova yapılacaktır.

1. Tören başlama saatinde grup sorumlusu hocalarınız nezaretinde tören alanına intikal edilecektir.

1. Tören sonunda Dekanımız ile birlikte toplu yemin edilecektir.

Duyurulur.

DEKANLIK

-Mezuniyet Grup Listeleri İçin Tıklayınız...