Seminer Serisi Hakkında

5, 6 ve 7 Kasım 2018 tarihlerinde New York Üniversitesi Hukuk Fakültesi (New York University School of Law) öğretim görevlilerinden Prof. Pedro J. Martinez-Fraga tarafından Fakültemizde “Yatırım Tahkimi - Tarihsel ve Siyasal Arka Plan (Investment Treaty Arbitration - Historical and Policy Background)” konulu seminer serisi verilecektir. Seminerler 5 Kasım günü Amfi 9’da 13:00-15:00, 6 Kasım günü Amfi 9’da 11:00-13:00 ve 7 Kasım günü Doktora Salonu’nda 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seminerlerin dili İngilizce’dir. Katılımcıların önceden verilecek materyallere hazırlanıp gelmeleri ve seminerlere aktif katılımları beklenmektedir. Seminerlerin her üçüne katılım sonunda katılım belgesi verilecektir. Seminerlere katılmak isteyen öğrencilerin 19 Ekim 2018 tarihine kadar ad-soyad ve iletişim bilgilerini içeren e-maili volkan.aslan@istanbul.edu.tr adresine yollamaları gerekmektedir. Katılımcı listesinin kesinleştirilmesi ve diğer detaylara ilişkin bilgilendirme sonrasında yapılacaktır.