Vedat Ardahan Vakfı Yüksek Lisans ve Doktora Burs Duyurusu

İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Mali Hukuk veya Kriminoloji ve Ceza Adaleti bölümlerinde yüksek lisans veya doktora yapan ihtiyaç sahibi öğrencilere Vedat Ardahan Vakfı’ndan burs verilecektir. Burs kontenjanımız kısıtlı olduğu bilgisini önemle belirtmek isteriz.

Burs Başvuruları 16.11 2020 Pazartesi günü başlayacak olup, burs başvurusu yapacak öğrencilerin ekteki başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 20.11.2020 tarihine kadar vedatardahan2016@hotmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve talep olunan belgelerin BİRLEŞTİRİLMİŞ TEK PDF dosya halinde gönderilmesi gerekmektedir. Eksik ve ayrı ayrı gönderilen belgelerin başvurusunun kabul edilmeyeceği önemle duyurulur.