Vedat Ardahan Vakfı Yüksek Lisans ve Doktora Burs Duyurusu (REVİZE)

İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Mali Hukuk veya Kriminoloji ve Ceza Adaleti bölümlerinde yüksek lisans veya doktora yapan ihtiyaç sahibi öğrencilere Vedat Ardahan Vakfı’ndan burs verilecektir.

Başvurular 3 Ekim 2019 Perşembe günü burs başvuruları başlayacak olup, burs başvurusu yapacak öğrencilerin ekteki başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurarak, 18 Ekim 2019 tarihine kadar Vakıf merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve talep olunan belgelerin başvuru esnasında Vakıf yetkililerine teslimi ile eksik belgeli başvuruların kabul edilmeyeceği önemle duyurulur.

Dekanlık

Başvuru Formunu Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

Vakıf Merkezi Adresi:

Süleymaniye Mahallesi Kirazlı Mescit Sokak No:46 Süleymaniye-İstanbul (Vakıf Merkezi İÜ Yabancı Diller Yüksekokulu ile aynı sokakta yer almaktadır)