WILLEM VIS MOOT FARAZİ DAVA YARIŞMASI

2016 yılında Viyana’da 23’üncüsü düzenlenecek Willem vis Moot farazî dava yarışmasına Fakültemiz adına katılacak öğrencilerimizin belirlenecek olduğu elemelere katılmayı arzu eden öğrencilerimizle, 14 Mayıs Perşembe günü, Prof. Dr. INGEBORG SCHWENZER’in de katılımıyla, bir toplantı  düzenlenecektir. Prof. Schwenzer, Willem vis Moot farazî dava yarışmasına katılacak öğrencilerimizin, yapacakları çalışmalarında kullanacakları temel referans eserlerinden “ Commentary on the UN Convention on the International Sale of Goods (CISG)” kitabının yazarlarından olup, yazarın kendisiyle doğrudan temas kurup bilgi edinebilmenin öğrencilerimize faydalı olacağını ümit ediyoruz.  14 Mayıs Perşembe günü, saat 18:30’da Ceza Hukuku Enstitüsü dersliğinde düzenlenecek bu toplantıda, Willem vis Moot farazî dava yarışı hakkında bilgi verileceği gibi, Fakültemiz adına yarışacak öğrencilerimizin elemelerinde dikkate alınacak belirleyici hususlar üzerinde de durulacaktır.  Bu nedenle, elemelere katılacak öğrencilerimizin toplantıya katılımları önem taşımaktadır.