Yazılı Sınav: Uluslararası Farazi Dava Yarışmaları (Jessup, Telders, ICC, Human Rights Moot Courts) Seçmeleri

Fakültemizi kamu hukuku alanındaki (Jessup, Telders, ICC, Human Rights) uluslararası farazi dava yarışmalarında temsil etmek isteyen öğrencilerimizin seçimi için 25 Nisan Pazartesi saat 13:00’te A-9’da yazılı sınav yapılacaktır. İlgilenen öğrencilere duyurulur.

Bu tarihte önemli bir mazereti dolayısıyla sınava giremeyecek olan öğrenciler enar@istanbul.edu.tr adresine e-mail atarak, mazeretleri uygun görülürse farklı bir tarihte sınava alınabilirler.

Ayrıca, sözlü sınav tarihleri: 02-03 Mayıs 2016 olarak belirlenmiş olup, detaylar yazılı sınavdan sonra duyurulacaktır.

Not: Yazılı sınavın bir kısmı aşağıdaki metinden yapılacaktır. Sınava bu metnin çalışılarak gelinmesi gerekmektedir.

Sources of International Law