9 Ocak 2018 “Prof. Dr. İlhan Akın’a Saygı Günü” Programı

Fakültemiz emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. İlhan Akın’a Saygı Günü Programı, 9 Ocak 2018 tarihinde İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Program Prof. Dr. İlhan Akın’ın hayatını anlatan ve İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan film gösterimi ile başladı.

Programa konuşmacı olarak katılan İÜ Hukuk Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Semih GEMALMAZ, İÜ Hukuk Fakültesi 1999-2008 dönemleri dekanı Prof. Dr. Tankut CENTEL, İÜ Hukuk Fakültesi 1994-1999 dönemleri dekanı Prof. Dr. Aysel ÇELİKEL, İÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abuzer KENDİGELEN ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut AK Prof. Dr. İlhan AKIN ile ilgili duygularını ve anılarını katılımcılarla paylaştılar.

Son olarak kürsüye 1972-1980 ve 1986-1994 dönemlerinde İÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığı da yapmış olan  Prof. Dr. İlhan Akın geldi.  Konuşmanın ardından İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut AK ve  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Abuzer KENDİGELEN tarafından hediye takdimleri yapılarak, toplu fotoğraf çekimine geçildi.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum