İstanbul Hukuk mezunları, hocaları ve öğrencileri, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü 12.30-16.30 saatleri arasında Havuzlu Orta Bahçe’de düzenlenen Mezunlar Kokteylinde bir araya geldi. Emekli hocalarımız, avukatlar, hakim ve savcılar ile öğrencilerimiz ve fakültemiz öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kokteylde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Abuzer Kendigelen açılış konuşması yaparak yeni kurulan İstanbul Hukuk Vakfı’na dair kısa bir bilgilendirme yaptı. Dekan Prof. Dr. Abuzer Kendigelen, İstanbul Hukuk Vakfının, fakültemizin ve kütüphanemizin geleceği için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, bu vakfa fakültemizin tüm mezun ve mensuplarının sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Yaklaşan Etkinlikler

Konum